logo si slogan SGEBS negru (1).png

de ce ne-am alăturat

campaniei

Despre planurile noastre și asocierea cu Angajez 45+

Cătălina Măgui, Head of SSC HR.

cine suntem

domeniul nostru de activitate

Societe Generale European Business Services (SG EBS) a fost fondată în 2011, ca centru de servicii pentru grupul Societe Generale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate, în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume (finanțe & contabilitate, achizitii, resurse umane și IT). Activitatea SG EBS a crescut substanțial în ultimii ani; de la un singur SSC (Service Shared Center) specializat în domeniul Financiar în 2011, compania s-a tranformat într-un centru complex ce oferă o gamă extinsă de servicii: financiare, resurse umane, IT, iar ultima linie de business se concentrează pe susținerea funcțiilor corporate din domeniul operațional, de tipul KYC (Know your Customer) sau back office.

câți colegi avem

Acum, suntem un centru de servicii cu 2,500 de angajați ce deservesc entități ale Grupului Societe Generale din peste 35 de țări.

valorile noastre

Credem în valorile trăite cu adevărat de oamenii noștri, nu doar scrise pe posterele de pe holurile companiei. Spiritul de echipă, inovația, responsabilitatea și angajamentul sunt credințele care ne ghidează în relațiile cu colegii, cu partenerii, cu Societe Generale, în activitățile zilnice și deciziile pe care trebuie să le luăm. Aceste valori ne ajută să oferim Grupului sprijinul de care are nevoie pentru a se concentra pe ce e important: clientul său.

 

unde ne găsești în România

București

despre angajatorul

SG EBS România

Rodica

Moldovan

Consilier Resurse Umane

@SG EBS

Mă aflu în EBS de când și-a deschis porțile, de când speranța unui nou început ne-a dat aripi să
construim împreună o companie de succes.
Entuziasmul cu care am pus umărul fiecare dintre noi, ne-a unit în jurul aceleiași idei: să reușim!
Si, da, am reușit !
Am reușit să închegăm un colectiv minunat, în care fiecare salariat, vechi și nou venit, care se simte bine, apreciat și are posibilitatea să se dezvolte și să-și construiască o carieră de succes.
Am reușit să găsim drumul împreună și să construim o companie de succes, de care suntem tare
mândri !

Simona 

Iliescu

Senior Project Manager in SSC FIN

@SG EBS

Călătoria mea în SG EBS a început în vara anului 2019 când mi-am propus să-mi folosesc expertiza, curajul, seriozitatea și perseverența într-un alt tip de companie decât cele în care profesasem până atunci. Ce pot spune după aceste luni? Fiecare zi aduce informații noi care îmi îmbogățesc cunoștințele, tinerețea spiritului și a mediului sunt un avantaj, deschiderea spre tehnologie este o misiune, a împărtăși cunoștințele și lecțiile învățate cu echipa este modul obișnuit în care funcționăm și că poți ajuta, fiind voluntar, într-o mulțime de cauze pe care compania le sprijină.

joburile noastre

Vrei să vezi toate joburile angajatorului Societe Generale EBS? Dă click pe butonul de mai jos!

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.