top of page
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (26).png

de ce ne-am alăturat campaniei

Despre motivul asocierii Carrefour România cu Campania Angajez 45+

În România, a face o companie mai diversă și mai incluzivă este o muncă provocatoare, și este cu atât mai dificilă atunci când companiile acƫionează individual.

Parteneriatul cu alte organizații co-interesate, însă, poate accelera progresul prin combinarea resurselor și extinderea ariei de comunicare.

Așa a apărut ideea parteneriatului cu Angajez 45+.

lumea carrefour.png
Carrefour_logo.svg.png
Logo_angajez45+_Color.png

cine suntem

domeniul nostru de activitate

Ne mândrim cu faptul că suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket în România. Actual avem peste 360 de magazine în toată țara: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, magazine discounter. La acestea se adaugă aplicațiile inteligente de shopping (aplicația Carrefour) și inovațiile din magazine

unde ne găsești în România

Str. Gara Herastrau, nr. 4C Green Court, Cladirea B, etaj 7, Sector 2, 020334, Bucuresti

câți colegi avem

Lumea Carrefour este despre oameni. Și spunem asta pentru că de 20 de ani, peste cei 18.000 de colegi definesc Lumea Carrefour prin tot ceea ce fac, zi de zi.

despre angajatorul
Carrefour România

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă de fapt, Lumea Carrefour?

lumea carrefour 2.png

Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni. Și spunem asta pentru că de 20 de ani, peste cei 18.000 de colegi definesc Lumea Carrefour prin tot ceea ce fac, zi de zi.

 

Ne mândrim cu faptul că suntem prima companie de retail care a adus conceptul de hipermarket în România. Actual avem peste 360 de magazine în toată țara: hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, magazine discounter. La acestea se adaugă aplicațiile inteligente de shopping (aplicația Carrefour) și inovațiile din magazine.

Această structură, extinsă la nivel național, creează un cadru optim pentru multitudinea  de job-uri, de la cofetar, brutar, măcelar, lucrător de bază legume-fructe, la manageri de raion, departament sau magazin, specialiști și experți, atât în zona departamentelor comerciale din magazine, cât și la sediu.

 

Dar Lumea Carrefour e mai mult, e despre oameni. 

Pentru noi, diversitatea nu este doar un cuvânt, ci un set de inițiative concrete menite să promoveze egalitatea de șanse și incluziunea diferitelor persoane din medii diverse, indiferent de rasă, gen, etnie, orientare sexuală, vârstă sau abilități 

Susținem și promovăm principiile de diversitate și incluziune, de egalitate și non-discriminare, atât în rândul colegilor, cât și în afara organizației. 

Continuăm demersurile pe care compania le face încă din 2014 pe subiectul de diversity & inclusion, când a primit certificarea GEEIS - una dintre cele mai importante certificări europene care atestă respectarea egalității de gen în companie, și cea mai recentă confirmare a tuturor standardelor a fost făcută în 2019. 

Împreună, de 20 de ani facem pași spre transformarea organizației într-un mediu care facilitează accesul la noi resurse, un mediu sigur și prielnic dezvoltării oamenilor din cadrul organizației. 

În România, a face o companie mai diversă și mai incluzivă este o muncă provocatoare, și este cu atât mai dificilă atunci când companiile acƫionează individual. Parteneriatul cu alte organizații co-interesate, însă, poate accelera progresul prin combinarea resurselor și extinderea ariei de comunicare. Așa a apărut ideea parteneriatului cu Angajez 45+.

joburile noastre

Intră aici și vezi ce job ți se potrivește

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page