angajatorii

Pe această pagină vei găsi constant informații despre angajatorii care s-au alăturat proiectului și îl susțin în dezvoltarea sa prin resurse și sponsorizări. Susținerea acestor companii face posibilă extinderea proiectului la nivel național și informarea ta.

află despre angajatorii 45+

Aceștia sunt angajatorii care își deschid porțile pentru tine, care ar vrea să te cunoască și care au oportunități pentru tine în această perioadă. 

logo patrat groupe societe generale.png

SG EBS România

În SG EBS avem o ambiție frumoasă, să transformăm într-un mod pozitiv mediul de lucru, într-unul primitor pentru orice generație, indiferent de vârstă, orientare religioasa sau naționalitate. Pentru că fiecare dintre noi avem dreptul la șanse egale, dar și pentru că diversitatea aceasta aduce multe experiențe și multă stabilitate in echipe.

logo patrat wyser.png

Wyser România

Participarea în proiectul Angajez 45+ a pornit de la dorința de a face mai mult pentru piața forței de muncă din țară. Pentru noi este o ocazie extraordinară de a susține o inițiativă cu impact social, de schimbare și de educare, un manifest de combatere a crizei din piața forței de muncă.

angajatorii

care susțin cu resurse dezvoltarea proiectului la nivel național

gold

silver

bronze

basic

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

Pentru oportunitățile de joburi ale tuturor angajatorilor, te invitam pe site-ul de joburi (click aici).