angajatori

Pe această pagină vei găsi constant informații despre angajatorii care s-au alăturat proiectului și îl susțin în dezvoltarea sa prin resurse și sponsorizări. Susținerea acestor companii face posibilă extinderea proiectului la nivel național și informarea ta.

află despre angajatorii 45+

Aceștia sunt angajatorii care își deschid porțile pentru tine, care ar vrea să te cunoască și care au oportunități pentru tine în această perioadă. 

Untitled design.png

SG GSC

În SG GSC avem o ambiție frumoasă, să transformăm într-un mod pozitiv mediul de lucru, într-unul primitor pentru orice generație, indiferent de vârstă, orientare religioasa sau naționalitate. Pentru că fiecare dintre noi avem dreptul la șanse egale, dar și pentru că diversitatea aceasta aduce multe experiențe și multă stabilitate in echipe.

logo patrat wyser.png

Wyser România

Participarea în proiectul Angajez 45+ a pornit de la dorința de a face mai mult pentru piața forței de muncă din țară. Pentru noi este o ocazie extraordinară de a susține o inițiativă cu impact social, de schimbare și de educare, un manifest de combatere a crizei din piața forței de muncă.

dbc.png

DB Cargo România

Ne-am alăturat în Angajez45+ pentru că susţinem mesajul şi obiectivele pe care acest proiect le are.

Noi credem în potenţialul şi competenţele oamenilor/candidaţilor, indiferent de vârstă, etnie, sex, iar acest aspect se oglindeşte şi în procesul nostru de recrutare. Suntem atenţi la ce plus valoare pot aduce candidaţii, iar noi ca angajator inclusiv le oferim ulterior diverse posibilităţi de a se dezvolta împreună cu DB Cargo Romania

NESTLElogo-without-wordmark-blck&white.j

Nestlé România

Ne-am alăturatAngajez 45+ pentru că ne dorim să trăim într-o societate în care diferențele de vârstă nu reprezintă un criteriu la angajare. Ne ghidăm întotdeauna după valori adânc înrădăcinate în respect – respect pentru pentru noi înșine, pentru oamenii cu care interacționăm, pentru culturile în care lucrăm, pentru viitor. La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga organizație. Mediul nostru organizațional global asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii.

Vrei să fii unul dintre angajatorii care susțin proiectul?

angajatorii

care susțin cu resurse dezvoltarea proiectului la nivel național

gold

silver

bronze

basic

Vrei să fii unul dintre angajatorii care susțin proiectul?

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.