top of page
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU.png
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (74).png

vrei să fii unul dintre voluntarii din spatele proiectului?

​Dacă ești alături de misiunea proiectului și ai deja o expertiză care crezi că ar putea fi valoroasă echipei și creșterii acestuia, te așteptăm să vii în echipa noastră

Dacă vrei un proiect complex în portofoliu, asa cum e Lumea D&I, unde să îți dovedești măiestria și să afle toată țara că ai contribuit la ceva mare și important, cum e schimbarea pieței muncii din România, înscrie-te acum! Lumea D&I contine proiectele: campania Angajez 45+, Harta Angajatorilor Incluzivi din Romania si evenimentul Lumea Diversitatii & Incluziunii. 
În plus, dacă ai nevoie de un teren de antrenament sau de o rampă de lansare pentru cariera ta, înscrie-te acum! Ai colegi voluntari profesioniști cu diverse expertize, care te vor primi cu entuziasm și te vor susține constant.

Iar dacă nu găsești mai jos un rol potrivit ție, scrie-ne un mail la voluntar45plus@gmail.com și poate o sa îl creăm special pentru tine! Cum îți sună? :)

echipele în care poți contribui ca voluntar

new A45 - IMAGINI SITE NOU (9).png
du-mă la roluri
new A45 - IMAGINI SITE NOU (6).png
du-mă la roluri
new A45 - IMAGINI SITE NOU (10).png
du-mă la roluri
new A45 - IMAGINI SITE NOU (5).png
du-mă la roluri
new A45 - IMAGINI SITE NOU (8).png
du-mă la roluri
roluri

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page