parteneri

Pe această pagină vei găsi constant informații despre partenerii care s-au alăturat proiectului și îl susțin în dezvoltarea sa prin resurse și sponsorizări. Susținerea acestor companii face posibilă extinderea proiectului la nivel național și informarea ta.

află despre partenerii noștri

Aceștia sunt cei care susțin inițiativa noastră de schimbare a pieței muncii prin diverse resurse digitale - pentru candidați și angajatori, deopotrivă.

jobful.png

Jobful

Dacă îți cauți un job sau vrei să afli la ce ești bun, te invităm să îți descoperi abilitățile profesionale prin joc. Nu mai pierzi timpul cu CV-uri sau târguri de joburi, tot ce faci e să te joci, relaxat, la tine acasă. lar la final, angajatorii sunt cei care te contactează în funcție de rezultate!

jooble.png

Jooble

Jooble este un motor de căutare, cu o mică diferenţă: este specializat în căutarea locurilor de muncă. Aceasta caută toate anunţurile cu oferte de locuri de munca publicate pe cele mai mari și mai cunoscute site-uri de profil din România.

Locuri de muncă.png

Jobsora

Jobsora - website-ul, principala și singură țintă este să ajute cu găsirea unui loc de muncă bun. O să găsești locuri de muncă vacante relevante în toată țară pe Jobsora. În fiecare zi primim locuri de muncă vacante din mai mult de 250 de site-uri de angajare sau angajatori direcți în Romania

Vrei să devii partener al proiectului? Scrie-ne un mail la partener45plus@gmail.com și începem o conversație!

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.