parteneri

Pe această pagină vei găsi constant informații despre partenerii care s-au alăturat proiectului și îl susțin în dezvoltarea sa prin resurse și sponsorizări. Susținerea acestor companii face posibilă extinderea proiectului la nivel național și informarea ta.

află despre partenererii noștri

Aceștia sunt cei care susțin inițiativa noastră de schimbare a pieței muncii prin diverse resurse digitale - pentru candidați și angajatori, deopotrivă.

jobful.png

Jobful

Dacă îți cauți un job sau vrei să afli la ce ești bun, te invităm să îți descoperi abilitățile profesionale prin joc. Nu mai pierzi timpul cu CV-uri sau târguri de joburi, tot ce faci e să te joci, relaxat, la tine acasa. lar la final, angajatorii sunt cei care te contactează în funcție de rezultate!

jooble.png

Jooble

Jooble este un motor de căutare, cu o mică diferenţă: este specializat în căutarea locuri de muncă. Acesta caută toate anunţurile cu oferte de locuri de munca publicate pe cele mai mari și mai cunoscute site-uri de profil din România.

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.