top of page
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (65)_edited.jpg
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (28).png

află despre partenerii Angajez 45+

Pe această pagină vei găsi constant informații despre companiile partenere care s-au alăturat proiectului și îl susțin prin resurse în mediul digital, dedicate candidaților și angajatorilor.

Susținerea acestor companii face posibilă extinderea proiectului la nivel național și informarea ta.

A45 - IMAGINI SITE NOU (35).png

Jobful

Dacă îți cauți un job sau vrei să afli la ce ești bun, te invităm să îți descoperi abilitățile profesionale prin joc. Nu mai pierzi timpul cu CV-uri sau târguri de joburi, tot ce faci e să te joci, relaxat, la tine acasă. lar la final, angajatorii sunt cei care te contactează în funcție de rezultate!

A45 - IMAGINI SITE NOU (37).png

Jooble

Jooble este un motor de căutare, cu o mică diferenţă: este specializat în căutarea locurilor de muncă. Aceasta caută toate anunţurile cu oferte de locuri de muncă publicate pe cele mai mari și mai cunoscute site-uri de profil din România.

A45 - IMAGINI SITE NOU (39).png

Jobsora

Principalul obiectiv al echipei de la Jobsora este să te ajute cu găsirea unui loc de muncă bun. O să găsești locuri de muncă vacante relevante în toată țara pe Jobsora. În fiecare zi primesc locuri de muncă vacante din mai mult de 250 de site-uri de angajare sau angajatori direcți din Romania

îți dorești să fii partener Angajez 45+?

Compania ta pregătește o comunicare externă sau promovarea unui nou proiect?


Vrei să devii partener al proiectului? Scrie-ne un mail la partener45plus@gmail.com și începem o conversație!
Dă click pe buton și vei fi redirecționat către mail. 

A45 - IMAGINI SITE NOU (42).png

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page