top of page
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (19).png
Deutsche_Bahn-Logo.wine.png
Logo_angajez45+_Color.png

de ce ne-am alăturat campaniei

Andreea Ciulacu.jpg

Andreea Ciulacu
HR Director
@DB Cargo Romania

Ne-am alăturat în Angajez45+ pentru că susţinem mesajul şi obiectivele pe care acest proiect le are.

Noi credem în potenţialul şi competenţele oamenilor/candidaţilor, indiferent de vârstă, etnie, sex, iar acest aspect se oglindeşte şi în procesul nostru de recrutare. Suntem atenţi la ce plus valoare pot aduce candidaţii, iar noi ca angajator inclusiv le oferim ulterior diverse posibilităţi de a se dezvolta împreună cu DB Cargo Romania. Pentru că susţinem egalitatea de şanse şi faptul că putem învăţa unii de la alţii, considerăm că diversitatea creează un mediu favorabil desfăşurării activităţilor şi implicit rezultate mai bune.

cine suntem

Commited to success!

Rely on us!

domeniul nostru de activitate

Înființată la Timișoara sub numele Logistic Services Danubius, redenumită DB Schenker Rail România în anul 2011, urmând ca 5 ani mai târziu să devină cunoscută sub actualul nume, Deutsche Bahn Cargo România împlinește anul acesta 20 de ani de activitate.

Clasată pe locul 2 în topul operatorilor privați din România, societatea desfășoară în prezent activități de manevră și transport de marfă pe calea ferată.

Cu o flotă de 60 de locomotive și 2856 de vagoane destinate diferitelor tipuri de transporturi de mărfuri, fie generale, livrate în vrac sau paletizat, cereale, îngrășăminte, cărbune, autovehicule etc., cei peste 600 de angajați sunt coordonați din 6 locații strategice din țară

unde ne găsești în România

București, Constanța, Timișoara, Curtici, Turceni și Giurgiu

câți colegi avem

peste 600

 

misiunea noastră

Orientarea spre client, protejarea mediului înconjurător, investiția în dezvoltarea personalului, optimizarea proceselor

valorile noastre

Valori cerc .jpg

despre anagajatorul
Deutsche Bahn Cargo Romania

dan%20toma%20db%20cargo_edited.jpg

Dan Toma

Business Development Manager
@DB Cargo Romania

În DB Cargo România, totul este despre oameni! Suntem o echipă tânără, dinamică și dornică de succes, gata mereu să găsească soluțiile potrivite la orice tip de problemă.
Împreună am construit de-a lungul anilor un colectiv unit care a reușit să aducă DB Cargo România în topul companiilor de transport feroviar din țară.

untescu db cargo.jpg

Nicolae Untescu

Customer Service Representative

@DB Cargo Romania

Acomodarea mea în cadrul companiei DB Cargo România a fost una foarte rapidă datorită atât suportului oferit de către colegi, cât și a mediului de lucru foarte plăcut. Apreciez foarte mult accentul care se pune pe comunicare în cadrul acestei echipe, întrucât reprezintă un factor esențial în ceea ce privește rezolvarea rapidă a numeroase situații. Consider că acest job îmi oferă numeroase posibilități de dezvoltare, precum și atingerea obiectivelor mele personale și profesionale.

georgiana%252520stefan%252520db%252520ca

Georgiana Andreea Ștefan

Recruiter & Employer Branding Coordinator

@DB Cargo

În cadrul echipei DB Cargo România am găsit oameni care împărtășesc aceleași principii, care doresc să se dezvolte și care lucrează împreună pentru a dezvolta compania. Dinamismul, diversitatea și experiența angajaților DB Cargo România se transformă pentru mine în surse nebănuite care ma ajută să descopăr și să învăț lucruri noi

joburile noastre

Vrei să vezi toate joburile angajatorului Societe Generale GSC?
Dă click pe butonul de mai jos!

Deutsche Bahn Cargo România oferă de 20 ani clienților săi servicii de calitate. Strategia noastră este direct legată de cea a grupului DB și cuprinde fiecare dimensiune a sustenabilitații: succes economic, responsabilitate socială și protecția mediului.

Pentru a asigura succesul nostru și în viitor, formăm și dezvoltăm constant oameni care iși doresc o cariera.

DB Cargo România este compania care te provoacă în fiecare zi să fii mai bun și mai performant.

Știm că într-o poveste de succes oamenii reprezintă valoarea cea mai mare, de aceea considerăm că motivarea angajaților și investirea constantă în dezvoltarea lor reprezintă un obiectiv important in cadrul companiei – de la training-uri de dezvoltare, la cursuri de specializare.

Relațiile noastre se bazează pe încredere reciprocă și o filozofie comună de conducere. Oferim un mediu de lucru ce respectă nevoile individuale și apreciază contribția fiecărui angajat.

joburile noastre

Vrei să vezi toate joburile angajatorului DB Cargo România?
Dă click pe butonul de mai jos!

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page