top of page
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (24).png
logo nestle.png
Logo_angajez45+_Color.png

de ce ne-am alăturat campaniei

Irina-Siminenco.jpg

Irina SIMINENCO
CAM @Nestlé România

Ne-am alăturat Campaniei Angajez 45+ pentru că ne dorim să trăim într-o societate în care diferențele de vârstă nu reprezintă un criteriu la angajare. La Nestlé respectul reprezintă principala valoare în jurul căreia este organizată întreaga activitate a companiei. Și vorbim despre respectul față de propria persoană, față de cei din jurul nostru, față de diversitate și față de viitor. Vrem să contribuim la construirea unei societăți în care criteriul de vârstă nu reprezintă o piedică în găsirea unui loc de muncă.

Veniți alături de noi pentru a face acest vis realizabil!

Despre motivul asocierii Nestlé România cu Campania Angajez 45+
Irina Siminenco - CAM @Nestlé România

cine suntem

domeniul nostru de activitate

Suntem cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume.

 

unde ne găsești în România

București, Sibiu, Tușnad

câți colegi avem

2.375

valorile noastre

Au la bază respectul - pentru noi înșine, pentru ceilalți, pentru diversitate, și, nu în ultimul rând, pentru viitor.

 

misiunea noastră

Ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții și să contribuim la un viitor mai sănătos.

150 de ani de excelență Nestlé

despre angajatorul
Nestlé România

Nestlé este cea mai mare companie din domeniul bunurilor de larg consum din lume. Avem mai mult de 2000 de branduri, de la produse cunoscute la nivel mondial, până la cele apreciate la nivel local, prezente în 191 de țări.

 

La Nestlé vei întâlni oameni extraordinari în fiecare etapă a carierei tale și vei avea șansa de a evolua, învățând secretele celor mai iscusite minți din întreaga organizație. Mediul nostru organizațional global asigură un spectru foarte vast de experiențe și perspective, într-o gamă largă de profesii.

 

În plus, experiența ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple țări, datorită faptului că Nestlé nu este reprezentat doar de produsele și serviciile pe care le oferă, ci și de oamenii care asigură succesul acestora.

 

Avem o cultură a performanței puternică, bazată pe convingerea că, prin susținere și investiții în dezvoltarea oamenilor noștri, ajutăm la crearea liderilor viitorului. Punem accentul pe responsabilitatea și autonomia individuală, asigurând un mediu favorabil aspirațiilor și ambițiilor pe termen lung: un ritm de muncă accelerat, o cultură bazată pe munca în echipă și o deosebită importanță acordată echilibrului dintre viața personală și cea profesională.

Ne ghidăm întotdeauna după valori adânc înrădăcinate în respect – respect pentru pentru noi înșine, pentru oamenii cu care interacționăm, pentru culturile în care lucrăm, pentru viitor.

 

Ne dorim să oferim oamenilor mai multă bucurie. Să contribuim la o sănătate mai bună. Să punem la dispoziția tuturor o alimentație adecvată din punct de vedere nutrițional. Să facem prepararea alimentelor și băuturilor din ce în ce mai simplă. Să protejăm și să îmbogățim resursele naturale. Împreună, deblocăm puterea alimentelor pentru a îmbunătăți calitatea vieții, pentru noi și pentru toate generațiile ce vin în urma noastră.

Puține companii au la dispoziție oamenii, cultura, cunoștințele sau resursele și ambiția nemărginită pentru a face față acestei provocări.

 

Noi spunem DA provocării.

Pentru că suntem Nestlé,

the Good food, Good life company

Leszek Wacirz - nestle.jfif

Leszek Wacirz

CEO

@Nestlé România

Sunt în companie de aproximativ 24 de ani, întotdeauna m-am simțit respectat, și îmbrățișez întru totul valorile Nestlé. Cred cu tărie că Nestlé este cel mai bun loc de muncă pentru că te face să simți că poți influența cu adevarat ceea ce se petrece în jurul tău. Nu poți rămâne pasiv atunci când lucrezi la Nestlé, ești mereu inspirat să faci ceva care să schimbe lumea.

Carmen Nicolescu - nestle.jfif

Carmen Nicolescu

Manager Compensații și beneficii
@Nestlé România

Ceea ce îmi face treaba mai plăcută și ușoară este interacțiunea cu colegii mei din departament, deși avem viziuni diferite și lucrăm în paralel la proiecte diferite. Dezbatem și lucrăm umăr la umăr atunci când trebuie să găsim o nouă soluție, sărbătorim împreună fiecare reușită și fiecare obstacol depășit, și ne susținem unul pe celălalt pentru a putea livra întregii companii servicii de cea mai înaltă calitate.

joburile noastre

Reprezentant

vânzări

Cluj

(2 ani)

Aplică aici

Brand Manager

Culinary

București

(2 ani)

Aplică aici

Sales Technical Project Coord.

București - 1 an

Aplică aici

Cofee Sales Advisor Nespresso AFI

BucureștI

Aplică aici

Cofee Sales Advisor Nespresso AFI

București - AFI Mall

Part-time 6 ore

Aplică aici

Sales Admin. Specialist

București

Aplică aici

Costing Specialist

 București

(2 ani)

Aplică aici

Reprezentant vânzări Nestle

Bacău

Aplică aici

Reprezentant vânzări Nestle

N.A.

Cofee Sales Advisor Nespresso

București - Mall Băneasa

Part-time 6 ore

Aplică aici

Reprezentant vânzări Nestle

Hunedoara

Aplică aici

Reprezentant vânzări Nestle

N.A.

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page