top of page
SG-GSC-logo.png
Logo_angajez45+_Color.png
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (16).png

de ce ne-am alăturat
campaniei

Despre planurile noastre și asocierea cu Angajez 45+

Cătălina Magui, Head of HRCO

cine suntem

domeniul nostru de activitate

Călătoria Societe Generale Global Solution Centre ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale a început în 2011 și a avut de-a lungul anilor o dezvoltare continuă, îmbogățită cu proiecte ce au crescut în varietate și complexitate.

 

Ascultând nevoile clienților și bazându-ne pe expertiza echipelor noastre, am reușit să oferim din ce în ce mai multe servicii, adăugând noi linii de business activității. Astfel, activitatea noastră a crescut substanțial în ultimii ani. De la o singură divizie specializată în domeniul financiar, compania s-a tranformat într-un centru complex ce oferă o gamă extinsă de servicii precum: Finance & Accounting, Human Resources, IT, Know Your Customer, Compliance sau Business Advisory.

 

Acum, Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru numeroase entități ale Grupului, deservind 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Societe Generale.

câți colegi avem

Suntem o echipă cu peste 2.500 de specialiști.

 

valorile noastre

Credem în valorile trăite cu adevărat de oamenii noștri, nu doar scrise pe posterele de pe holurile companiei. Spiritul de echipă, inovația, responsabilitatea și angajamentul sunt credințele care ne ghidează în relațiile cu colegii, cu partenerii, cu Societe Generale, în activitățile zilnice și deciziile pe care trebuie să le luăm. Aceste valori ne ajută să oferim Grupului sprijinul de care are nevoie pentru a se concentra pe ce e important: clientul său.

 

unde ne găsești în România

București

despre angajatorul
SG GSC

Rodica Moldovan.jpg

Rodica
Moldovan

Consilier Resurse Umane
@SG GSC

Mă aflu în SG GSC de când și-a deschis porțile, de când speranța unui nou început ne-a dat aripi să
construim împreună o companie de succes.
Entuziasmul cu care am pus umărul fiecare dintre noi, ne-a unit în jurul aceleiași idei: să reușim!
Si, da, am reușit !
Am reușit să închegăm un colectiv minunat, în care fiecare salariat, vechi și nou venit, care se simte bine, apreciat și are posibilitatea să se dezvolte și să-și construiască o carieră de succes.
Am reușit să găsim drumul împreună și să construim o companie de succes, de care suntem tare
mândri !

Simona Iliescu.png

Simona 
Iliescu

Senior Project Manager in DFIN
@SG GSC

Călătoria mea în SG GSC a început în vara anului 2019 când mi-am propus să-mi folosesc expertiza, curajul, seriozitatea și perseverența într-un alt tip de companie decât cele în care profesasem până atunci. Ce pot spune după aceste luni?

 

Fiecare zi aduce informații noi care îmi îmbogățesc cunoștințele, tinerețea spiritului și a mediului sunt un avantaj, deschiderea spre tehnologie este o misiune, a împărtăși cunoștințele și lecțiile învățate cu echipa este modul obișnuit în care funcționăm și că poți ajuta, fiind voluntar, într-o mulțime de cauze pe care compania le sprijină.

joburile noastre

Vrei să vezi toate joburile angajatorului Societe Generale GSC?
Dă click pe butonul de mai jos!

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page