top of page
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (21).png
Logo_angajez45+_Color.png

de ce ne-am alăturat campaniei

Luzia Wyser2.jpg

Luiza Simion
Business Unit Manager @Wyser & Certified Coach

Participarea în proiectul Angajez 45+ a pornit de la dorința mea și a echipei de a face mai mult pentru piața forței de muncă din țară. Pentru noi este o ocazie extraordinară de a susține o inițiativă cu impact social, de schimbare și de educare, un manifest de combatere a crizei din piața forței de muncă.Mai mult decât atât, ne-am luat angajamentul de a lucra în mod voluntar cu persoanele care se alătură acestui proiect: să le oferim consiliere în vederea valorificării experienței, să le punem în valoare expertiza, astfel încât să își maximizeze șansele de angajare. O spunem chiar și prin semnătura adreselor noastre de e-mail. Și pentru că există proiecte și din zona de outplacement sau assessment, cererea pentru partea de consiliere vine cumva firesc.O altă perspectivă este aceea de a fi un ambasador către angajatori, de a promova această acțiune și de a-i ajuta pe aceștia să fie mai integrativi, să reușească să integreze mai ușor în compania și în echipa lor persoanele care fac parte din categoria seniorilor. Îmi doresc, împreună cu echipa mea să fim mediatori între candidat și angajator promovând egalitatea șanselor pe care și le oferă unii celorlalți.Toate acestea sunt o reconfirmare practică venită din partea noastră, aceea că experiența cu fiecare candidat în parte este o valoare importantă în cultura Wyser. Fructificând acest potențial de-a lungul anilor, o parte dintre foștii candidați colaborează acum cu noi din poziția de client, parteneriat care a evoluat într-un mod natural.

Wyser - logo white.png

cine suntem

Wyser is shaping your journey towards the future.

domeniul nostru de activitate

Wyser România este divizia de Executive Search din cadrul Gi Group.
Oferim servicii de recrutare și selecție pentru poziții de middle și senior / top management, pentru companii din întreaga țară. De asemenea, avem expertiză în zona de Coaching, Consiliere în carieră, Assessment, Outplacement, Market Mapping și Employer Branding.

câți colegi avem

La nivel global, suntem prezenți în Europa, America și Asia, avem peste 2.500 de colegi care lucrează în mai mult de 500 de birouri, și care dezvoltă parteneriate pentru peste 12.000 de companii pe an.

valorile noastre

Grijă pentru oameni - Ne pasă de oamenii cu care lucrăm și considerăm acest aspect principala noastră responsabilitate.
Antreprenoriat - Încercăm constant să fim inovatori în abordarea de a ne asigura că oferim candidaților și companiilor cele mai bune soluții și servicii posibile.
Angajament pentru excelență - Lucrăm cu cele mai bune echipe disponibile din industrie și dorim să fim din ce în ce mai buni prin ceea ce facem în fiecare zi.
Spirit de echipă - Lucrăm îndeaproape cu companiile, candidații și colegii noștri pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru noi toți.

unde ne găsești în România

Louis Blanc Offices, Strada Arhitect Louis Blanc, Nr. 1, Etaj 5, 011751, București

misiunea noastră

Wyser construiește o relație de încredere și ajută candidații și companiile să prevadă oportunități unice în viitor.
Misiunea noastră în ceea ce privește candidații:
Construim parteneriate cu manageri talentați și specialiști seniori prin dezvoltarea traseului lor profesional pentru a descoperi oportunități noi, datorită cunoștințelor aprofundate, a conexiunii interumane și a sfaturilor potrivite.
Misiunea noastră în ceea ce privește companiile:
Construim parteneriate cu companii orientate spre viitor prin descoperirea și angajarea managerilor talentați, datorită expertizei profunde în piața muncii, a strategiei agreate și a consultanței personalizate și adaptate obiectivelor companiei.

viziunea noastră

Prin serviciile de Search & Selection, dorim să facem o diferență în viața oamenilor și să sprijinim organizațiile în creșterea afacerii lor.

despre angajatorul
Wyser Romania

Ligia Baz.jpg

Ligia
Baz

HR Senior Consultant | Sales & Marketing @Wyser

Sunt Ligia Baz și m-am alăturat echipei Wyser România în urmă cu 3 ani, din dorința de a duce recrutarea mai departe, de a fi mai în contact cu oamenii și nevoile lor, fie ei companii sau candidați. Noi nu facem doar recrutare, ci aducem oamenii împreună, iar alăturarea potențialului, principiilor și valorilor celor două entități – candidat și companie – creează o nouă valoare și, la finalul zilei, ne dă satisfacția că am făcut bine.
Astfel, am decis să mă alătur și să susțin proiectul Angajez 45+, întrucât cred în valoarea pe care o experiență profesională consistentă, alături de experiența de viață, le aduc într-o companie, fiind acel plus de intuiție, de responsabilitate și de înțelepciune, ca un tot unitar, și pe care doar vârsta îl aduce.

Adela Wyser.jpg

Adela

Negroiu

Recruitment Consultant & Digital Marketing Angel @Wyser

Eu sunt Adela, fac parte din echipa Wyser România din luna septembrie a anului trecut. Am ales Wyser în primul rând pentru valorile pe care le are și pentru diversitatea serviciilor pe care le oferă candidaților și clienților, deci pentru diversitatea de aspecte din sfera HR-ului pe care le pot aprofunda. M-am bucurat să descopăr o companie care nu doar susține că investește în oameni, ci o face în adevăratul sens al cuvântului prin coaching, training, ședințe de consiliere profesională sau assessment. Învăț tot mai mult de la colegii mei despre cum să adaug valoare fiecărei persoane cu care intru în contact, prin natura job-ului.
Angajez 45+ este un proiect care este în perfectă armonie cu misiunea Wyser și cu obiectivele mele de a contribui la schimbarea mentalității românești. Prea puțini oameni de HR și hiring manageri văd într-o vârstă, de fapt, ceea ce stă cu adevărat în spatele ei. Sunt prea mulți profesioniști și oameni de caracter, în același timp, a căror expertiză și al căror potențial este ignorat doar din cauza anului în care s-au născut. Îmi doresc să schimb asta, iar proiectul Angajez 45+ consider că este exact ceea ce României i-a lipsit până acum.

Anca Velcescu.jpg

Anca
Velcescu

Senior HR Consultant Technical Management, Tax&Legal @Wyser

Sunt Anca Velcescu, sunt de 2 ani în echipa Wyser România și cred că atunci când oamenii sunt în jobul potrivit, își ating potențialul maxim de eficiență și de performanță.
De aceea, îmi place să ajut oamenii în călătoria către job-ul potrivit fiecăruia. M-am alăturat campaniei Angajez 45+ pentru că nu vreau să văd experiența și expertiza discriminate în piața muncii

joburile noastre

Vrei să vezi toate joburile angajatorului DB Cargo România?
Dă click pe butonul de mai jos!

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page