top of page
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (34).png
6.png
Logo_angajez45+_Color.png

cine suntem

Găsește un loc de muncă azi!

despre noi

Jobsora - un site excelent de căutare de locuri de muncă
Jobsora este un site internațional care oferă locuri de muncă în diferite țări. Există, de asemenea, versiunea pentru Marea Britanie și alte țări vorbitoare de limbă engleză. Site-ul web oferă noi locuri de muncă de pe alte platforme revizuite pentru a oferi cel mai larg set de rezultate. Nu este nevoie să scanați mai multe site-uri web de căutare de locuri de muncă, deoarece există acum Jobsora.


principiile și valorile noastre

Profesionalism - toți angajații proiectului nostru participă regular la evenimente specializate și seminarii, la fel și la instruiri suplimentare. Echipa noastră este cea mai valoroasă resursă care se poate găși! Ne ajută proiectul să furnizeze servicii moderne si muncă de calitate.Eficientă - echipa noastră depune tot efortul pentru a fi la curent cât mai rapid posibil cu toate schimbările în piața de recrutări și să ofere un serviciu modern și eficient atât pentru solicitant cât și pentru angajator. Piața modernă și tehnologiile de recrutare sunt foarte dinamice, așa că suntem mereu conștienți de cele mai noi inovații din industrie și înțelegem ce trebuie folosit în muncă pentru creșterea stabilă a companiei.

Muncă pentru toată lumea - acesta este conceptul de baza al proiectului nostru. Noi punem interesele solicitanților pe primul loc, furnizând acces gratuit la toată baza de date de locuri de muncă vacante și postarea de CV-uri. În fiecare zi, mii de oameni din toată lumea fac primul pas către oportunități noi!

unde ne găsești în România

https://ro.jobsora.com/

 

misiunea noastră

Jobsora - website-ul, principala și singură țintă este să ajute cu găsirea unui loc de muncă bun. O să găsești locuri de muncă vacante relevante în toată țară pe Jobsora. În fiecare zi primim locuri de muncă vacante din mai mult de 250 de site-uri de angajare sau angajatori direcți în Romania

resursele noastre pentru candidați

​Job-uri

Motor de căutare a locurilor de muncă existente în acest moment pe piața din România sau din afara

Blog

Articole despre muncă, carieră și angajare

Evenimente

Cele mai importante evenimente anuale în România

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page