top of page
Copy of A45 - IMAGINI SITE NOU (32).png
5.png
Logo_angajez45+_Color.png

cine suntem

Nu pierdeţi timpul!

despre noi

Pe Jooble veți găsi toate ofertele de muncă disponibile în prezent. Ați mai auzit de așa ceva? Deci, toate ofertele de muncă din România pot fi găsite doar pe Jooble. Pe lângă faptul că Jooble este cea mai mare sursă informațională din România, suntem și lider printre portalurile de angajare. Toate acestea se datorează particularităților funcționării agregatorului nostru: asemenea oricărui motor de căutare (de exemplu, Google sau Yahoo), Jooble nu păstrează toată informația în propria bază de date, ci o colectează de pretutindeni și o face mult mai bine decât alții.

La inițierea căutării ofertelor de muncă, veți primi referințe la cele mai relevante oferte aferente solicitării Dumneavoastră de pe mai multe 1405 site-uri cu oferte de muncă din România.Noi am creat Jooble în așa fel, ca Dumneavoastră să economisiți la maxim timpul și energia Dumneavoastră, astfel încât printr-o singură solicitare să găsiți locul de muncă care vă convine la 100%. Pentru cei exigenți, cărora le place să profite la maxim de viață, am creat o gamă variată de instrumente precum căutarea avansată și o multitudine de filtre. Bineînțeles, căutarea ofertelor de muncă pe Jooble pare, la început, neobișnuită comparativ cu ziarele sau cu portalurile de joburi tradiționale. Însă, dacă o veți însuși pe deplin, veți găsi în mod garantat locul de muncă potrivit, cu singura condiție desigur că acest loc de muncă există.

Echipa noastră lucrează în mod constant pentru a face căutarea locurilor de muncă cât mai simplă. Jooble evoluează continuu adăugînd noi oportunități pentru candidați și angajatori. Astfel, dacă aveți idei sau sugestii de optimizare a portalului Jooble - spuneți-ne ce putem face.

„Mai bine o dată să vezi, decât de 10 ori să citești.” Ce-ar fi să încercați motorul nostru de căutare în loc să citiți despre el? Vă dorim o căutare rezultativă!

unde ne găsești în România

www.jooble.org

 

misiunea noastră

Scopul nostru este să ajutăm orice persoană să își găsească un loc de muncă, indiferent de locul său de reședință, limbă, religie, culoarea pielii sau credințe.

resursele noastre pentru angajatori

Postare anunț

Platforma permite adăugarea unui nou loc de muncă direct de pe website-ul nostru

resursele noastre pentru candidați

Job-uri

Motor de căutare a locurilor de muncă existente în acest moment pe piața din România sau din afara

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.

bottom of page