FORMULAR​

(pentru plata prin online banking)

*Campurile marcate cu asterisc sunt obligatorii pentru înregistrarea cererii tale.

 

Prin completarea formularului de mai jos confirmi ca ai citit și ești de acord cu secțiunea Termeni și condiții Angajez 45+ din acestui site conform legislației în vigoare. 
 

Prin completarea formularului de mai sus confirmi ca ai citit și ești de acord cu secțiunea Termeni și condiții Angajez 45+ din acestui site conform legislației în vigoare.

NUMĂR LIMITAT DE LOCURI

Îți recomandăm să te înregistrezi în cel mai scurt timp, astfel încât să putem rezerva un scaun pentru tine, în limita celor 100 de locuri disponibile. După umplerea acestor locuri, înscrișii veniți ulterior vor fi puși pe o listă de așteptare și vor fi anunțați pe măsură ce se eliberează locurile (în cazul în care se întâmplă acest lucru), în ordinea înscrierii, dar nu mai tarziu de 2 zile înainte de eveniment, Așa că îți recomandăm să îți rezervi data în calendar pentru orice eventualitate.

Oricând ne poți scrie la candidat45plus@gmail.com sau să ne suni la +40 724 433 667.

Îți mulțumim că ești alături de noi și că reprezinți una dintre companiile care contribuie la schimbarea pozitivă!

Împreună #SchimbamPiataMuncii!

Cele 50 de bilete dedicate candidaților s-au epuizat. Cererile au fost preluate în ordinea sosirii. Dacă dorești să fii pus pe lista de așteptare, te rugăm să te înscrii în formularul de mai jos și vom putea reveni la tine cu o zi înaintea evenimenului (pe 26 noiembrie) să te anunțăm dacă a renunțat cineva dintre cei deja confirmați să îi poți lua locul.