top of page

Din Septembrie reluăm Conversațiile Angajez 45+



Participanții la prima serie a Conversațiilor Angajez 45+ - specialiști în HR și candidați - ne-au cerut să continuăm aceste conversații, care s-au dovedit a fi foarte utile. Așa că... fiți gata!


Comunicarea este sâmburele din care încolțește posibilitatea identificării soluțiilor, chiar și în cele mai sensibile sau solicitante problematici din piața muncii. Și pentru că foarte mulți dintre voi ați dorit să continuăm să comunicăm la fel de eficient și deschis ca și până acum, pe teme dintre cele mai diverse, anunțăm cu entuziasm că vom relua ”Conversațiile Angajez 45+”!

Exact, începând cu luna septembrie, în fiecare marți, de la ora 15:00, ne reîntâlnim live, pe Zoom, cu invitați speciali, subiecte de interes și perspective unice asupra acestora!

Îți păstrăm un loc?

Nu uitați! Următoarea serie a Conversațiilor Angajez 45+ este va demara în luna Septembrie. Rezervați-vă un loc și pregătiți-vă să contribuiți cu idei și propuneri. Și, chiar de vreți doar să luați notițe, toți sunteți bineveniți.


 

Dacă dorești să rămâi la curent cu noutățile din comunitate și să îți fie trimise în fiecare lună aceste informații, te invităm să te abonezi la newsletterul lunar.



bottom of page